пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Кабінет з фронтальної та індивідуальної роботи з розвитку слухового сприймання і формування навичок звуковимови у "Джерелі"

Початок навчального 2017/2018 року у КЗ ЗСЗШІ «Джерело» був ознаменований відкриттям поновленого кабінету для фронтальної і індивідуальної роботи з розвитку слухового сприймання і формування навичок звуковимови у дітей з ураженою слуховою функцією.
Важливу роль у комплектуванні кабінету необхідним обладнанням відіграв Центр слухової реабілітації «Аврора». Фахівці Центру Богданович Тетяна Володимирівна, завідуюча групи розвитку слухового сприймання та мовлення і Конюшняк Володимир Олександрович, керівник навчально-реабілітаційного відділу, ввели в експлуатацію клінічний аудіометр АD-226, робочі місця для індивідуального і колективного користування обладнані сучасними комп’ютерними комплектами і відео-аудіо супроводом, індуктивно-магнитною петлею з радіо мікрофоном та спеціальним звуковим приладдям.
Фахівці Центру провели семінар-практикум для педагогів школи та презентували слухомовний тренажер "Світ звуків I" і «Світ звуків II». Особливу увагу приділено консультації завідуючої слуховим кабінетом Аушевій Т.Г. щодо проведення аудіометричного обстеження учнів школи новітнім приладом АD-226 «Інтеракустикс» (Данія).
Завдяки плідній співпраці сурдопедагогів школи-інтернату і фахівцями «Аврора», в закладі значно розширилися можливості впровадження сучасних комп’ютерних технологій як в сегрегованих класах для нечуючих учнів так і роботі з вихованцями, батьки яких обрали інклюзивну форму отримання якісної освіти в нашому навчальному закладі.


Вчитель-дефектолог, Аушев С.П.

Немає коментарів:

Дописати коментар